Продукція

Нові продукти та цінність компанії Береш

Життя не стоїть на місці, а разом з ним і технології, дослідження, відкриття. Кожен день людина відкриває для себе щось нове і навіть дивиться по-іншому на такі вже звичні речі та події. Ми змінюємося, змінюється наш внутрішній світ та зовнішні обставини. Останнім часом людство не може навіть спокійно зупинитися і «натиснути на паузу».
В зв'язку з цим, людина нашого часу завжди має бути бути бадьора, сповнена сил і енергії, а також стежити за своїм здоров'ям, адже від його стану залежить життя ближнього: від стану здоров'я дітей залежить життя батьків, від стану здоров'я працівників залежить життя компанії, від стану здоров'я жителів країни залежить її розвиток і стан економіки.

Продукти компанії «Береш Фарма» - це не лише препарати, ефективність яких вже перевірена та доведена, але і вітамінні комплекси для всієї родини, дієтичні добавки для особливих потреб людського організму з урахуванням останніх досліджень та досягнень науки. Це продукти з «золотою серединою», збалансованим складом необхідних речовин.

Поява нових продуктів - це ще одне підтвердження того, що компанія «Береш Фарма» продовжує працювати над поліпшенням якості життя і здоров'я людей.

На ринку України відтепер доступні нові продукти компанії:
- Активал Макс - продукт для дорослих, який вже давно відомий, і зараз він з поліпшеним складом!

- Активал 50+ - продукт для дорослих в самому розквіті сил (з женьшенем)!

- Активал Кід - продукт для дітей з трьома різними смаками та економічною упаковкою 60+20 штук.


 - Береш Віта-D3 Кід - продукт для дітей та дорослих, що може бути рекомендований у випадку дефіциту вітаміну D в організмі.

 - Береш Гемо Вітал (Vas Vital) - продукт для дорослих, що може бути рекомендований у випадку залізодефіцитних станів та для нормального кровотворення.


Збереження та підтримка здоров'я людей - це одна із цінностей компанії "Береш Фарма", а визнання та любов споживачів - підтвердження цього.